top of page

 

Info

 

01.03.2024 Compania ,,Metical” SRL (marca comercială FlyNet), în scopul asigurării și respectării intereselor economice ale consumatorilor, sporirii previzibilității clauzelor contractuale dar și excluderea eventualelor interpretări, informează consumatorii, că în cazul rezilierii contractului în afara termenului de 24 luni din momentul întocmirii contractului, nu vor fi percepute taxe adiționale pentru conectare la rețea.

 

***

Site-uri neautorizate (de jocuri de noroc) și site-uri media blocate la solicitarea autorităților publice.

Conform Hotărârilor Consiliului de Administrație al ANRCETI (nr. 1 din 21.01.2021 și nr. 3 din 25.02.2022) a fost stabilită obligația furnizorilor de servicii de comunicații electronice accesibile publicului de blocare a accesului utilizatorilor proprii (utilizatorilor din Republica Moldova) la sursele cu conținut online, conform listei publicate de către Agenția Servicii Publice si surselor făcute publice de Serviciul de Informație și Securitate al Republicii Moldova, care promovează știri false ce afectează securitatea națională.

Astfel, compania Metical SRL (marca comercială FlyNet) a luat toate măsurile necesare și a blocat site-urile indicate mai sus.

bottom of page