top of page

Despre noi

 

FlyNet este un provider lider în domeniul telecomunicațiilor din municipiul Orhei, care acoperă un teritoriu cu o populație de aproximativ 250 000 oameni.

 

Compania prestează servicii în domeniul telecomunicațiilor începând cu anul 2004.

Utilizând cele mai avansate tehnologii, inclusiv tehnologiile Fiber, la momentul dat am reușit să obținem condițiile optime pentru prestarea serviciilor de calitate clienților noștri.

 

Fibra optică constituie 100% din Rețeaua FlyNet, ceia ce face conexiunea stabilă și sigură.

 

În 2014 a avut loc rebrandingul companiei noastre. Am devenit și mai aproape de clienții noștri. Simbolul recunoscut și blând a devenit logotipul și marca comercială - FlyNet.

Ca rezultatul anilor 2011, 2014, 2018, 2020, 2021 compania a fost recunoscută ca lider în sfera comunicațiilor electronice în orașul și raionul Orhei.

 

În 2021, marca comercială FlyNet a devenit câștigătoarea NOTORIUM TRADEMARK AWARDS Moldova la categoria INTERNET.

 

 In anul 2021 FlyNet (S.C.Metical SRL) a întrat în top 150 de contribuabili din Moldova desemnați de Serviciul Fiscal de Stat pentru manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea desfășurată. ​

 

Proiectele FlyNet au primit recunoașterea miilor de utilizatori.

Compania a devenit lider în furnizarea zonei Wi-Fi gratuite pe teritoriul obiectelor social - culturale . Pe lângă aceasta, a fost implementat cu succes și proiectul Orașul în siguranță, care permite monitorizarea securității publice prin intermediul supravegherii video.

În 2020,compania FlyNet (Metical SRL) a devenit reprezentantul oficial al companiei Jovision în Republica Moldova, ceea ce i-a permis să ajungă printre primii lideri în vânzări a sistemelor de supraveghere video și securitate în țara.

 

FlyNet este partenerul oficial și reprezentantul oficial în Moldova al companiei Otter-Video, care oferă numeroase soluții pentru organizarea profesională a supravegherii video și a analizei video. Compania dezvoltă software avansat cu cel mai înalt rating pe piața mondială.

 

FlyNet continuă să se extindă, deschizând și dezvoltând lumea tehnologiilor informaționale. Suntem siguri, că și în viitor vom promova dezvoltarea soluțiilor inovatoare, oferind clienților noștri tot ce e mai bun.

bottom of page